tvnovele
Dobro dosli na tvnovele forum.

Zeljni ste druzenja i zabave,onda ste na pravom mestu.

tvnovele forum team

Join the forum, it's quick and easy

tvnovele
Dobro dosli na tvnovele forum.

Zeljni ste druzenja i zabave,onda ste na pravom mestu.

tvnovele forum team
tvnovele
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
tvnovele

sve o serijama, glumcima,pevacima i jos mnogo toga

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

ko više užuva u seksu Muškarci ili Žene

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Admin

Admin
Admin

Za razliku od žena, muškarci smatraju da su uvijek spremni za seks. Žene pak neće prihvatiti seks ako imalo posumnjaju da bilo što na njima nije savršeno u redu.

Muškarci nemaju takvih problema i njima nije nikakav problem otići u krevet nakon posla, gledanja utakmice ili druženja s prijateljima. Oni se jednostavno ne zamaraju detaljima kod prepuštanja uzbuđenju.

Mada i žene polako prihvaćaju muške načine odnosa prema seksu, činjenica je da se mnoge žene još uvijek ne mogu potpuno opustiti. Uvijek su zabrinute zbog svoga izgleda i boje se da partner primjećuje njihove sitne nedostatke iako prosjećnom muškarcu ni na kraj pameti neće biti da prepreka za seks može biti to što niste svježe depilirani.

Upravo je nevjerovatno o čemu sve žene razmišljaju tokom seksa. Jesam li debela, kako mi izgleda trbuh, vidi li mi se celulit, da li mi se šminka razmazala, vide li mi se podočnjaci, hoće li primjetiti moje bore oko očiju...

Kod muškaraca je situacija potpuno drukčija. Oni se potpuno opuste i uživaju te ne razmišljaju ni o čemu drugome, osim o užitku. Žene bi trebale prihvatiti takvo ponašanje, jer činjenica je da muškarci u trenutku strasti ne primjećuju ništa od onoga o čemu žene razmišljaju.

https://google.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu